Forum PBF o pokemonach.
Fearow leciał w twoją stronę ale w odpowiednim czasie zdążyłaś wejść do lasu.
Idzie za tobą jakiś Meowth i najwyraźniej cię podrywa pokazuje Bicepsy i chwali się tym czego to on nie pokonał.
Opowiada ci O walce z Bulbasaurem z której wyszedł cało. itp
-Nie przywykłem do okładania dziewczyn, raczej wolę się z nimi zaprzyjaźniać
Bo się o ciebie martwię ale skoro prosisz
-Meowth odskoczył stanął jakoś tak i powiedział zaczynaj, ale później mam nadzieje że się nie obrazisz i będziemy mogli się przyjaźnić
Który ma lv?
------------
Na początek zawiązuje mu nogi i ręce nicią. Staram się to zrobić tak by nie mógł ich zniszczyć. Gdy to zrobię zaczynam szybko biegać na około niego aż zakręci mu się w głowie. Gdy już mu się zakręci wskakuje mu na głowę i używam Ugryzienia Robaka.Następnie zeskakuje z niego i uderzam Nicią w jego nogi by przykleić go do ziemi i uderzam Akcją. Po tym zaklejam mu oczy by nic nie widział i uderzam Ugryzieniem robaka połączonym z Akcją.
[7]
---------------
Gdyż Meowth stał na jednej nodze szybko się przewrócił dostał wszystkimi atakami podniósł się i uciekł ze łzami w oczach.
---------------
Wpisz sobie 30 Exp'a
Widzisz Venonat'a i parę Nidoran'ów niezwracają na nikogo uwagi tylko na siebie.
5, a on? ;p
----------
Na początek zawiązuje go całego nicią. Staram zawiązać mu cały róg i nogi. Gdy będzie miał związany rób nie będzie mógł mnie zatruć, a przez zaklejone nogi nie będzie mógł się poruszać. Gdy już to zrobię trącam go Akcją, a następnie wskakuje mu na głowię i Ugryzienie robaka.
Ma 5
----
Nidoran został/ła złapany/a i dostał/ła akcją...Potem drugi atak nie wyszedł dokładnie jak chciałaś nie chcący ugryzłaś go w nogę...Wróg jest unieruchomiony...
C-90
N-80